Lesbisk Frukost

Lesbisk Frukost är öppet för alla som tycker att det kan vara roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus.

Lesbisk Frukost är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget!

OBS! Föranmälan kommer behövas, håll utkik efter event på vår facebook-sida Lesbisk Frukost Göteborg eller på http://lesbiskmakt.nu/users/lesbisk-frukost-goteborg

Lesbisk Frukost i Göteborg arrangeras av Lesbisk Makt i samarbete med Frilagret och ABF.

SCENPROGRAM
Frukosten kommer att ha någon form av scenprogram, livemusik, ett panelsamtal eller liknande

FRUKOST
Veganskt frukostpaket bokas vid anmälan och betalas på plats. Det går bra att komma utan att äta eller ta med egen frukost. 

BLI MÖTT PÅ VÄGEN ELLER HA EN FRUKOSTKOMPIS
Det går bra att komma själv på frukosten även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en frukostkompis som du kan sitta med under frukosten. Skriv det i din anmälan! Maila oss på goteborg@lesbiskmakt.nu om du har några frågor eller funderingar.

SOCIALA BORD
Vi kommer ha ett antal bord som är reserverade för personer som kommer ensamma och/eller gärna vill prata med nya personer! Vi vill skapa möjlighet att hamna på en plats full av andra som är öppna för samtal och utbyte.

BARN OCH HUNDAR
Barn är välkomna! Meddela gärna i anmälan om du behöver barnstol, så ska vi försöka ordna detta. Hundar är välkomna, men de ska vara kopplade hela tiden.

Datum

10 juni 10.0013.00
Programnummer:
#203
Lokalens tillgänglighet:
Tillgänglig för rullstol/permobil (obegränsat antal). Har stortoalett. Hörslinga
Arrangör: Lesbisk Makt
Adress: Frilagret, Heurlins plats 1A