Foto: Anna Hulth

Dags att anmäla program till West Pride 2020!
Sista anmälningsdag 28 februari

ARRE! ARRE! TILL WEST PRIDE

Arre! Arre! Spelar på West Prides invigning den 4 juni i Pride Park!

Det Malmö-baserade riot grrrl gang bestående av Anna Palmer, Katja Nielsen, Mattis Årestad och Totta Edlund har precis kammat hem P3 Guld för årets rock/metal med sitt album Tell Me All About Them (2019, PNKSLM Recordings)”. En ny EP är redan inspelad och första singeln “Me and My Fat Ass Friends” släpptes på alla hjärtans dag – en perfekt hyllning till vänskap, kroppen och om att kämpa för sin rätt att få vara sig själv!

Med Arre! Arre! På invigningen den 4 juni garanteras ös!

Bild: Ebba G. Ågren

Läs mer...

Foto: Ebba G. Ågren

Senaste Nyheterna

Bli volontär på West Pride!

Publicerat: fre 14 februari 2020

"West Pride är en gratis kulturfestival och verkar för en värld fri från fördomar och trakasserier. Vi lyfter upp normkritik och skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer. Den 3-7 juni fyller West Pride Göteborgs gator med 500 regnbågsflaggor och bjuder in till cirka 250 programpunkter för att lyfta HBTQI-personers livssituation.

Boka tält till Pride Park!

Publicerat: fre 14 februari 2020

I Pride Park är stämningen hög och pulserande. I parken finns scen med fantastiskt program, god mat och ni - våra kära tältutställare! I år ligger Pride Park i Bältesspännarparken, mitt i Göteborgs hjärta. Tillsammans skapar vi en Pride Park full av aktiviteter, färg och kärlek för besökarna. Vill du och din organisation vara en av våra fantastiska utställare? Anmäl dig via länken nedan!

Dotter till West Pride

Publicerat: fre 14 februari 2020

Melodifestival-finalisten Dotter spelar på West Prides invigningsgala den 4 juni i Pride Park!

Missa inget från West Pride

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.