Foto: Anna Hulth

Dags att anmäla program till West Pride 2020!
Sista anmälningsdag 28 februari

West Prides Rapport 2019

Under året har West Pride åstadkommit en hel del. Förutom att anordna vår årliga Pridefestival och Prideparad har vi utvecklat en terapi som motverkar trans-, bi- och homofobi tillsammans med en psykolog.

Därutöver har vi varit ute på skolor i hela Västra Götaland och utbildat lärare och elever. Vi har dessutom återlanserat vår HBTQ-diplomering som Pedagogiska och specialpedagogiska Institutionen på Göteborgs Universitet är först ut med att genomföra.

Som pricken över i:et medverkade vi på Bokmässan med en monter som innehöll både ett HBTQ-bibliotek samt samtal och signeringar med författare.

Läs hela rapporten här.

Läs mer...

Senaste Nyheterna

West Pride flyttar sin festival till förmån för Håkan Hellström-kärlek

Publicerat: tor 26 september 2019

Nästa års West Pride-festival var planerad att arrangeras 10-14 juni 2020, men då Håkan Hellström håller i sina 20-års jubileums-konserter under samma helg har beslut tagits att tidigarelägga festivalen till 3-7 juni 2020. Vi vill ge utrymme för båda evenemangen, för att undvika att festivalbesökare ska känna sig tvungna att välja bland något av dem.

Manifestation för regnbågsflaggan

Publicerat: lör 21 september 2019

Hej samarbetspartner, arrangörer, utställare, volontärer eller alla som på något sätt engagerar sig i West Pride!

West Pride på Bokmässan 26-29 september 2019

Publicerat: tor 5 september 2019

För andra året i rad medverkar West Pride på Bokmässan, med ett fullspäckat program och ett helt unikt HBTQ-bibliotek! I West Prides monter på plats C05:12 dyker bland annat Saga Becker, David Zaar, Emma Knyckare, Atilla Yoldas, Mian Lodalen och Maria Ahlsdotter upp. Programmet rymmer möten med författare, boksigneringar, samtal om HBTQ-aktivism, West Prides Homofobiterapi och intervju med Öckerö Pride om Prides betydelse på mindre orter. Länk till hela programmet finns längst ner på sidan.

Missa inget från West Pride

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.