Foto: Anna Hulth

TACK FÖR I ÅR!
VI SES 10-14 JUNI 2020

Göteborgarna tycker west pride gör skillnad riktigt.

Bokmässan och West Pride återupprepar förra årets succé startar en ny bookhunt med fokus Tema Jämställdhet

Hagabadet samlar in pengar till förmån för West Pride

Hagabadet har tillsammans med sina medlemmar samlat ihop 17 500 kr att skänka till West Pride genom färgsprakande dans- och yogaklasser på Hagabadet Haga och Hagabadet Drottningtorget under festivalen.

<www.hagabadet.se>

Läs mer...

Foto: Egen Bild

Senaste Nyheterna

Mikael Ljungbergs minnesfond delar ut stipendium till West Pride

Publicerat: tor 27 juni 2019

Den 16 juni, under festivalens sista dag, delade Mikael Ljungbergs minnesfond ut 10.000 kr till juni månads stipendiat, West Pride. Valet föll på West Pride som förutom att arrangera en årlig festival arbetar med att utbilda företag, organisationer och skolor i mångfalds- och hbtq-frågor. Minnesfondens bidrag är till för att stå upp för alla människors lika värde!

Bög i folkhemmet

Publicerat: tor 27 juni 2019

Hur var det att som ung kille börja leva homoliv i Göteborg under tiden för Stonewallrevolten? Det berättade Arne Nilsson om utifrån sin självbiografi ”Bög i folkhemmet” under West Prides temadag på Världskulturmuseet.

Kvinnliga kärlekshistorier genom tiderna

Publicerat: tor 27 juni 2019

Under första vågens kvinnorörelse levde många kvinnor tillsammans i nära kärleksrelationer men det fanns skäl att vara tyst. På West Prides temadag på Världskulturmuseets temadag berättade professor Eva Borgström om kvinnliga kärleksrelationer från historien.

Missa inget från West Pride

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.