Engagera mera!

Hbtq-rörelsen har kommit långt och gjort många framsteg men vi är ännu långt ifrån målet. Runt om i världen diskrimineras, hotas och begås brott mot hbtq+ personer och rättigheter inskränks. Så länge detta sker får kampen inte stanna. Ingen är fri förrän alla är fria och tillsammans är vi starka.

Engagera mera med West Pride! 

West Pride är en idéell, icke-vinstdrivande förening. Året om driver vi en utbildningsverksamhet som utbildar organisationer, företag och erbjuder gratis utbildning till elever och lärare på skolor i hela Västra Götaland i hbtq- och mångfaldsfrågor. West Pride-festivalen är en konst- och kulturfestival som manifesterar hbtqai+ communityts kultur och mångfald. Den gratis och öppen för alla som står bakom West Prides värderingar om mänskliga rättigheter. Vi har inga biljettintäkter och tar inte ut någon vinst och som Sveriges näst största Pridefestival är vi beroende av engagemang och samarbeten. 

Vi är därför på jakt efter eldsjälar, organisationer, samarbeten och partners som tillsammans med oss vill kämpa för att nå vår vision - en jämlik och inkluderande värld fri från fördomar och diskriminering.

Med kampanjen Engagera mera! vill vi uppmuntra till engagemang och att aktivt ta ställning för hbtq+ personers rättigheter och en inkluderande värld. Engagera dig genom att bli medlem i föreningen och var med och påverka West Pride, nominera till West Prides styrelse, bli platschef för ett festivalområde och var med och skapa festivalen eller bli stolt partner till oss och var med och göra vår verksamhet möjlig.

Bli volontär

Bli platschef 

Bli stolt partner

Nominera till styrelsen 

Bli medlem