Sanna Hansson & The Swatchmen

De jazziga tonerna från The Swatchmen tillsammans med Sanna Hansson får oss att tro att vi befinner oss på en inrökt bar i början av 20-talet. 

I själva verket befinner vi oss på ett regndränkt Kungstorget där EuroPride Park huserar nu i veckan. Basisten har en energi som vittnar om att inget regn skulle kunna dämpa honom. Han studsar över hela scenen medan hans basgång tillsammans med trummorna får kullerstenen att vibrera. Fler och fler trotsar regnet och sluter upp framför scenen. Under en stund är det nästan som att Sanna Hansson och hennes Swatchmen har fått regnet att upphöra helt med sin energi. 

Hansson med sin röda tyllkjol binder publiken och hela föreställningen framåt, ja det här är mer en föreställning än en trött stadsfestivalspelning. Men sedan är det här inte vilken festival som helst. Det här är pride och fortsätter det i samma stil  ska vi vara glada om Kungstorget inte lyft från marken vid veckans slut.

English summary:
Sanna Hansson and The Swatchmen played jazzy cabaret pop dressed in tulle and suspenders in the EuroPride Park. For a while it was almost as if they made the rainy weather clear up with their show.

Text: Amanda Karlsson