Podcast/Sexig konst och kultur

Hejsan!

För 50 dagar sen startade En konstig blogg, och nu är det bara 50 dagar kvar till festivalens start, vilket innebär att halva tiden från att nedräkningen satte igång redan har gått!

Med tanke på att det är just 50 dagar kvar, så släpper vi såklart ett avsnitt av En konstig podcast med Cissi Ramsby och Lovisa Fischerström. Det sjätte avsnittet gästas av Karolina Westling och Robert Jacobsson där temat är sexig konst och kultur. Där diskuteras det vad sexig konst är, skillnaden mellan män och kvinnor i sexig konst, hur det gestaltas och vart gränsen går.

• Karolina Westling har undervisat i filmvetenskap vid Göteborgs universitet sedan hösten 2000. I sin undervisning lyfter hon ofta fram genusfrågor, mediepedagogik samt barn- och ungdomskultur.  

• Robert Jacobsson är socionom, sexolog och politisk bög. Ni känner säkert igenom honom från Ligga med P3 där han är en av programledarna.

I dagens avsnitt får ni även ett hemma hos-reportage med serietecknaren Elias Ericson som är en av konstnärerna som skapar verk till En konstig utställning.

För att lyssna på En konstig podcast på iTunes klickar du här https://itunes.apple.com/se/podcast/en-konstig-podcast/...
​Och för att lyssna direkt på webben klickar du på www.westpride.libsyn.com