Podcast / Queer konst och subkultur

Hej bloggen! 

I dag är det en helt underbar vårdag i Göteborg – perfekt att ta en promenad i nån park med en go pod i öronen. Och som av en slump är det precis 80 dagar kvar till årets festival, och därmed har vi släppt avsnitt 3 av En konstig podcast! 

Dagens avsnitt handlar om subkulturer i hbtq-världen? Vilka finns det? Hur kan man finna dom om man inte är en del av dom redan? Vem/vad/vilka skapar subkulturer?

Som vanligt leds programmet av Cissi Ramsby och Lovisa Fischerström och med sig i studion har de Carl-Erik Carlsson, musiklärare och sexualupplysare som genom pardans vill lyfta genusfrågor. Han är dessutom sångare och danspedagog i Klas-Ingelaz Dansorkester och platschef för Regnbågskvarteret på West Pride 2014. Med på telefon är Sanna Adibzadeh som spelar i det queerfeministiska punkbandet ”Flocken”. Hon driver också skivbolaget ”crush and create” som ger ut queer punkband från hela världen.  

För att lyssna på En konstig podcast på iTunes klickar du här: https://itunes.apple.com/se/podcast/en-konstig-podcast/id818579484?mt=2, eller lyssna direkt på webben via www.westpride.libsyn.com