Podcast / Provocerande konst och kultur

Hejsan! 

Tiden går fort när en har roligt, det vet vi ju sedan länge. Och idag är det precis 70 dagar kvar till årets West Pride. Bara lite mer än två månader. Spännande! För att fira detta kommer idag avsnitt 4 av En konstig podcast. Provocerande konst och kultur är samtalsämnet, och som vanligt har Cissi Ramsby och Lovisa Fischerström med sig två gäster i studion:

  • Juli Apponen. Finlandsfödd konstnär som jobbar med dans, teater och performance. I sina verk, som ofta är minimalistiska, återkommer hon till teman som kön, exotism, erotik och politik
  • Mattias Kästel. Lärare och pedagog på Världskulturmuseet. Var delaktig i produktionen av den omdiskuterade utställningen Secret Love 2013.

När blir konst provocerande? Kan konst bli för provocerande? Finns det konst som är provocerande för alla? Finns det konst som inte är provocerande för någon? Dessa och många andra frågor snackas det om i dagens pod.

För att lyssna på En konstig podcast på iTunes klickar du här www.itunes.apple.com/se/podcast/en-konstig-podcast...
​Och för att lyssna direkt på webben klickar du på www.westpride.libsyn.com

Som ni säkert har sett så har vi haft en rad gästbloggare som har skrivit om vitt skilda ämnen här i En konstig blogg. Vill du också skriva av dig? Skicka ett mejl till emma@westpride.se och berätta vad du vill skriva om så hör vi av oss.