Bli Volontär

Var med och skapa en fantastisk och färgrik festival

Vill du vara med och skapa en jämlik och inkluderande värld fri från fördomar och diskriminering? Är svaret ja – då ska du söka till att bli volontär på West Pride! Som volontär är du ovärderlig och utan engagerade volontärer skulle festivalen inte fungera.

West Pride är en gratis konst- och kulturfestival och verkar för en värld fri från fördomar och trakasserier. Vi lyfter upp normkritik och skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer. Under West Pride fylls Göteborgs gator med hundratals regnbågsflaggor och bjuder in till cirka 250 programpunkter för att lyfta HBTQI-personers livssituation.

För att göra detta möjligt behöver vi dig!

Bli en del av vår stora volontärfamilj!

Med nästan 200 engagerade och drivna volontärer skapar vi tillsammans ett Göteborg för alla, där HBTQI-personers rättigheter är i fokus. Vi firar våra segrar, vi lär av varandra och vi skapar gemenskap och förändring för framtiden.

Som volontär på West Pride får du en HBTQI-utbildning, nya vänner och erfarenheter, ett arbetsintyg samt en goodiebag med överraskningar.

På West Pride finns under festivalen flera olika områden där volontärer behövs. HÄR kan du läsa om varje enskilt område för att se vad som skulle kunna passa just dig, dina talanger och egenskaper bäst.

BLI VOLONTÄR 2023

Skicka din intresseanmälan till att bli volontär
nedan innan den 15 maj.