Bli stolt partner

West Pride söker ständigt nya spännande samarbeten, stora som små. Vi samarbetar med flera stolta partners som stödjer vårt arbete för hbtq+ personers rättigheter och ett mer jämställt samhälle. Tillsammans är vi en katalysator för positiv förändring lokalt och globalt.

West Pride är en idéell, icke-vinstdrivande förening. Året om driver vi en utbildningsverksamhet som utbildar organisationer, företag och erbjuder gratis utbildning till elever och lärare på skolor i hela Västra Götaland i hbtq- och mångfaldsfrågor. West Pride-festivalen är en konst- och kulturfestival som manifesterar hbtqai+ communityts kultur och mångfald. Den är gratis och öppen för alla som står bakom West Prides värderingar om mänskliga rättigheter. Vi har inga biljettintäkter och tar inte ut någon vinst och som Sveriges näst största Pridefestival är vi beroende av engagemang och samarbeten. 

Som stolt partner till West Pride hjälper ni oss att förverkliga vår vision - en jämlik och inkluderande värld fri från fördomar och diskriminering. Ni gör det möjligt för oss att kunna erbjuda trygga mötesplatser genom att utbilda och att arrangera en gratisfestival, där konst och kultur bidrar till att synliggöra och manifestera hbtqai+ personers rättigheter och fira mångfalden i den queera kulturen. Tillsammans gör vi skillnad.

Våra stolta partners 2018

För mer information om partnerskap, kontakta 
Emma, verksamhetsansvarig, på emma@westpride.se
tel: 072 579 2320 
eller Naida, festivalkoordinator på naida@westpride.se 
tel: 070  092 2723