Ge en gåva

Bidra till ett jämlikt samhälle

West Pride arbetar året om för en jämlik värld fri från trakasserier och diskriminering. Genom ditt bidrag hjälper du oss att fortsätta vårt arbete.

Genom festival och utbildningar arbetar West Pride året om för HBTQI-personers rättigheter, lyfter normkritik och arbetar för ett jämlikt samhälle. För att göra detta är vi beroende av bidrag, partner och samarbeten.

Din gåva till West Pride är viktig för att vi ska kunna fortsätta vårt arbete och ditt stöd blir ett tydligt ställningstagande i arbetet för en bättre värld, där ingen ska behöva leva i otrygghet på grund av sexualitet, sexuell läggning eller könsidentitet/-uttryck.

Att lämna ett bidrag till West Pride

1. Sätt in din gåva på bankgiro 900 – 68 26
eller
Swisha gåvan till 123 900 68 26

2. I meddelanderutan skriver du Gåva West Pride

Du kan vara säker på att pengarna går dit de ska

Genom att West Pride har ett 90-konto  kan du som givare vara säker på att våra insamlingar sker på ett etiskt sätt och att de pengar du skänkt går till West Prides arbete.

 

Tack för din gåva!

 

Info om 90-konto

West Pride innehar 90-konto, som tilldelas av Svensk Insamlingskontroll. Ett 90-konto är en kvalitetsstämpel och en försäkran för dig som givare att insamlingar West Pride gör är etiskt och ansvarsfullt gjorda, och att din gåva går till det ändåmål du skänkt till.