Är du osäker på vilket parti du ska rösta på i valet? West Pride bjuder in till HBTQI+politisk debatt inför valet. Den 27 augusti kl 12 arrangerar West Pride den enda partiledardebatten på Frihamnsdagarna i Göteborg. Kom och lyssna på partiledarna om vad partierna tycker i de frågor som är viktiga och ibland helt livsavgörande för HBTQI+personer.

Alexandra Pascalidou leder debatten och kommer att beröra ämnen såsom trygghet, asylrätt, omvändelseterapi och surrogatmödraskap.

Efter debatten kommer West Pride att räcka över namninsamlingen där vi kräver att regeringen säkerställer en rättssäker trovärdighetsbedömning av asylsökande HBTQI-personer till regeringens representant på plats, Mikael Damberg. Läs mer och skriv under på ambassadorsofpride.com

Partiledarna från alla partier som finns representerade Sveriges riksdag har bjudits in av West Pride – HBTQI+Festivalen Göteborg.

Moderator och programledare är Alexandra Pascalidou.