• Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

West Pride presenterar stolt artisten, mellovinnaren och euriovisondeltagaren Tusse som en av artisterna som uppträder under West Pride i Pride Park, Eriksbergshallen, Göteborg den 18 juni.

– Jag känner mig pepp och stolt över att få spela på West Pride i Eriksbergshallen i Göteborg den 18 juni. För mig har det alltid varit viktigt att stå för den jag är, därför känns det extra kul att få vara en del av West Pride, säger Tusse.

Tusse blev känd för den stora publiken när han dök upp i TV4 Talang 2018 där han kom till semifinal och sjöng sig rakt in i våra hjärtan. Kort därefter året därpå var Tusse en av finalisterna i TV4 Idol där han kammade hem förstaplatsen.

2021 deltog i Melodifestivalen med låten ”Voices” och kvalificerade sig direkt till finalen. Tusse vann och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam där han placerade sig på plats 14. Voices har nu över 30 miljoner streams på Spotify.

Just nu är Tusse aktuell med den medryckande singeln ”Happiness Before Love” och vi ser med häpnad fram emot att se Tusse uppträda i Pride Park i Eriksbergshallen den 18 juni.

– Det känns superkul att Tusse är en av artisterna som uppträder på scenen i Pride Park.
Tusse står verkligen för allt det som West Pride står för – Var den du är och var stolt över det, säger Anders Olsson, producent för West Prides scenprogram.

– Jag längtar efter att få se Tusse sjunga förra årets mellovinnarlåt ”Voices” efter paraden framför publiken med ett hav av vajande flaggor i regnbågens alla färger, fortsätter Anders Olsson.