• Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

West Pride bjuder in till en kvällsföreläsning med Saga Becker. Under kvällen blir det mingel, tilltugg och DJ. Eventet är gratis och till för våra medlemmar. Du kan enkelt bli medlem på plats för endast 50 kr.
Läs mer om medlemskap här!

NÄR? Torsdag 20 januari, kl. 17.30-20.00
VAR? Lynk & Co Club, Ekelundsgatan 4, Göteborg. Närmsta hållplats är Domkyrkan (spårvagn 2, 6 ,11 eller buss 16, 19, 25)
LIVESTREAM? West Pride kommer livestreama föreläsningen för dig som vill delta digitalt. Du måste fortfarande vara medlem. Länk till livestreamen skickas ut i förväg till den mejladress du fyller i i anmälan.

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN 17 JANUARI

 

OM SAGA BECKER
Saga Becker är förebilden hon själv aldrig hade. Hon växte upp som feminin pojke i en svensk småstad där utanförskapet var påtagligt, och en längtan efter ett community ständigt gjorde sig påmind. Saga valde livet och att vara sig själv framför självskadebeteende och självmordstankar och identifierar sig idag som transkvinna. Förutom föreläsare är Saga framgångsrik skådespelare, författare och regissör. 

OM FÖRELÄSNINGEN
Sagas Beckers föreläsning berör ämnen som identitet, sexualitet, HBTQ, och suicidprevention och har varit mycket uppskattad på såväl arbetsplatser som organisationer och skolor. Saga berättar om sitt liv och bjuder in till ökad kunskap, nya perspektivoch tankeställningar att ta med sig både i arbetslivet och i vardagen.