• Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

West Pride presenterar stolt Tove Styrke till Pride Park i Eriksbergshallen!

Tove Styrke slog igenom 2009 då hon bara 16 år gammal medverkade i Idol och hamnade på tredje plats. Sedan dess har karriären gått spikrakt upp och hon har bland annat släppt tre album, vunnit P3 Guld för ”Årets Pop”, turnerat i USA och Europa med Lorde och Katy Perry samt medverkat i det folkkära tv-programmet
”Så mycket bättre”.

Nu är stjärnskottet från Umeå tillbaka med ny musik och den 18 juni släpptes singeln ”Mood Swings” som handlar om att acceptera sig själv och att vi alla är olika med flera personlighetsdrag och karaktärer som inte alltid är det som syns och visas utåt.

– Det känns helt magiskt att Tove Styrke är en av artisterna som kommer uppträda på West Pride i år, säger Anders Olsson, producent för West Prides scenprogram. Hon har länge varit en personlig favorit och när hon dessutom i fjol gick ut med att hon tillhör HBTQI-familjen var det nog många med mig som började gilla henne ytterligare lite extra i våra regnbågshjärtan. Jag längtar verkligen till att få se Tove framföra både nya låtar och gamla favoriter på scenen i Eriksbergshallen, avslutar Anders.

På förra årets Elle gala blev Tove Styrke omtalad i media och en stor förebild för många HBTQI-personer när hon för första gången tog med sin flickvän på röda mattan. Senare i en intervju med QX berättade hon att hon själv som yngre också hade älskat att se en person som henne gå med sin flickvän på röda mattan, och att det känns fint att hon kanske kan ge någonting av sig själv och samtidigt hjälpa andra och vara en förebild för många.

Tove Styrke uppträder på West Pride i Pride Park Eriksbergshallen den 2 oktober.

DIN TID ÄR NU

West Pride 2021 Inför årets festival har West...