FLAGGBOKNING ÖPPEN

 • Facebook
 • Twitter
 • Utskriftsvänlig Sida
 • LinkedIn

fyra glada personer håller upp framstegsflaggan
 • Facebook
 • Twitter
 • Utskriftsvänlig Sida
 • LinkedIn

FLAGGA 🏳️‍🌈 MED WEST PRIDE

Nu öppnar West Pride flaggbokningen inför årets officiella flaggperiod som är 20 september till 3 oktober. I år har West Pride valt att komplettera den vanliga regnbågsflaggan med en till flagga i sortimentet som kallas ”Progress Flag”. Det går bra att välja vilken av flaggorna som önskas hyras.
Den nya ”Progress Flag” syftar till att synliggöra intersektionaliteten inom HBTQI-rörelsen. Flaggan består av fem mindre ränder som representerar trans och icke-binära personer (ljus blå, ljus rosa och vit), marginaliserade POC (people of color) communities/grupper (brun, svart) och även de som lever med hiv och stigmat samt fördomarna som de personer möter, svart står även för de som mist sina liv till sjukdomen.
 
 • Facebook
 • Twitter
 • Utskriftsvänlig Sida
 • LinkedIn

Flaggor hämtas och lämnas på Konserthuset: Götaplatsen 8, 412 56 Göteborg

Årets flaggperiod är 20 september – 3 oktober.

Tider för utlämning: 16-17 september 12:00-17:00.
Tider för återlämning: 8 oktober 12:00-17:00.

 

BOKA DIN FLAGGA HÄR!