ANMÄLAN UTSTÄLLARPLATS

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

 

PERSONER HÅLLER UPP EN STOR REGNBÅGSFLAGGA
  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

Idag öppnar utställaranmälan till west pride 2021!

Sommaren är på ingång och planerandet av West Pride 2021 är i full gång! Som ni förmodligen redan vet har festivalen flyttats till v.39 då vi efter noga övervägande ansåg att vi skulle ha större chans att genomföra en fysisk festival under hösten.

Idag öppnar anmälan till vår utställarplats, vanligtvis hyr ni tält – men eftersom Pride Park huserar inomhus i år kommer utställarområdet bestå av montrar istället för tält. West Pride följer de restriktioner och rekommendationer som råder vid tillfället och det kommer inte finnas ett utställarområde om det finns ett maxtak på 100 personer vid inomhusevenemang.

Pride Park 2021 kommer att hållas i Eriksbergshallen. Den kommer bestå av restaurang och bar, utställarområde samt en scen. All information gällande monterstorlek, priser, öppettider, med mera, står i formuläret som ni hittar HÄR eller längre ner på sidan. Viktigt att ta med sig är att öppettiderna är olika beroende på om det går att genomföra en parad eller inte – information om detta kommer vi skicka ut så fort som möjligt.

 

Några viktiga datum att förhålla sig till:
20 september–3 oktober – Flaggperiod
27 september-3 oktober: Festivalen pågår
29 september – 1 oktober, samt 3 oktober: Pride House pågår
2 oktober: Pride Parade
2-3 oktober oktober: Pride Park i Eriksbergshallen öppen.

 

I formuläret ska ni kortfattat beskriva er festivalaktivitet, kopplingen till HBTQI+ och motivera hur den bidrar till att göra Pride Park mer levande. Vi vill uppmuntra er att skapa aktiviteter som engagerar besökarna. Det skapar en mer dynamisk och färgsprakande park samt är mer efterfrågat än enbart informativa aktiviteter. Anmälan stänger 16 augusti.

 

Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss på parken@westpride.se!

 

ANMÄL UTSTÄLLARPLATS HÄR!