Nya planer för årets festival

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

Delar av festivalen flyttas till september 2021.

West Pride har valt att flytta den del av festivalen som utgör scenprogram, utställarområde, parad och aktiviteter på stan till hösten då vi bedömer att det är en större chans för besökare att kunna delta på ett smittsäkert sätt. Vår plan är att arrangera Pride House mellan 9-13 juni enligt tidigare plan.

Pride House innefattar kunskapshöjande seminarier, workshops, utställningar, samtal och debatter som arrangeras i lokaler runt Götaplatsen såsom Stadsbiblioteket, Riksarkivet och Världskulturmuseet. Besöksantalet till enskilda programpunkter i Pride House är inte lika högt som resterande aktiviteter som utgör festivalen, vilket gör det möjligt att arrangera Pride House med rimligt och säkert avstånd mellan besökare i de lokaler vi kommer husera i. Dessutom planerar vi att streama en del av programpunkterna för att göra dem mer tillgängliga för personer som inte kan vara på plats.

Mer information kommer att presenteras på det digitala Stormötet den 4 februari.

Anmäl dig till Stormötet här!

Kontaktinformation

info@westpride.se

 

DIN TID ÄR NU

West Pride 2021 Inför årets festival har West Pride valt att lyfta Göteborg och den resa staden...