Välkommen på stormöte 4/2

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2021-01-13 | Nyheter

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

Årets första stormöte blir digitalt den
4 februari klockan 18:00-19.30

Vill du vara med och skapa Göteborgs mest färgglada festival 2021? Kanske genom att anmäla en programpunkt, vara volontär, hyra regnbågsflaggor eller gå med oss i paraden. Isåfall är du välkommen att delta på vårt digitala stormöte den 4 februari klockan 18:00-19:30!

Under mötet kommer West Pride informera om planerna för 2021 samt på vilka sätt du kan engagera dig och medverka. Där får du den senaste informationen om årets festival, hur du kan delta och mycket mer. Det är ett perfekt sätt att tillsammans med oss börja ladda inför West Pride 2021!

Då vi lever i föränderliga tider innebär det att vi måste vara flexibla. Vi arbetar därför med olika scenarier som kan skalas upp eller ner beroende på situationen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Under mötet kommer vi att diskutera dessa och ni kommer att få möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig via länken nedan så ses vi digitalt den 4 februari klockan 18.00!

ANMÄL DIG HÄR!

Kontaktinformation

info@westpride.se

 

Steg 1: Vad är en fobi?

Det är vanligt att en drabbas av en fobi. Vissa utvecklar fobier för saker som egentligen är helt...

DIN TID ÄR NU

West Pride 2021 Inför årets festival har West Pride valt att lyfta Göteborg och den resa staden...