Anmäl programpunkt

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-12-8 | Uncategorized

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

WEST PRIDE 9-13 JUNI 2021

Ni, alla programarrangörer, är centrala för West Pride-festivalen. Det är ni som gör West Pride värt att besöka med alla dessa kunskapslyftande seminarier, heta debatter, tankeväckande utställningar, kluriga workshops, intensiva föreställningar,  magiska artistframträdanden och mycket mer! Nu är det dags att börja planera och anmäla ert intresse för att arrangera programinnehåll. 

Festivalen i sin helhet äger rum 9-13 juni 2021.

Pride House har preliminärt öppet 9-13 juni.
Pride Park är preliminärt öppen 10-13 juni.
Pride Parade äger preliminärt rum 12 juni.

LÄS MER OCH ANMÄL DIN PROGRAMPUNKT HÄR.

På grund av Covid-19 måste vi vara redo att anpassa oss till de restriktioner och rekommendationer som kommer råda vid genomförande. Ovan information är preliminär och det är därför viktigt att ni håller er uppdaterade på mail och hemsidan för eventuella uppdateringar.

Sista dag att anmäla programpunkt är 28 februari 2021.

 

Kontaktinformation

program@westpride.se