Arrangera West Pride-dagar

Två West Pride-dagar i november

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-09-21 | Nyheter

Saknade ni West Pride som inte blev av i juni lika mycket som vi? Då har vi goda nyheter! Under två olika tillfällen i november arrangerar vi två West Pride-dagar, en i Nordstan och en tillsammans med vår nya silverpartner, Lynk & Co. West Pride har numera sina arbetsplatser hos Lynk & Co som öppnat både sitt kontor och hjärta för oss. All personal ska genomgå vår HBTQI-utbildning inom kort.

Vill ni vara med och arrangera en programpunkt med oss, kanske den som du anmälde till årets West Pride?

Det går utmärkt att anmäla programpunkter till ena eller båda dagarna i november. Seminarier och liknande ska inte vara längre än 40 minuter.

Beroende på antalet anmälda programpunkter samt bredden på innehållet kommer vi att göra ett urval och lägga ett program. Alltså är det ingen garanti att alla kan vara med men att vår ambition är att få med en bredd och mångfald inom HBTQI för ett så bra och inkluderande programutbud som möjligt.

7 november i Lynk & Co:s tillfälliga popup

Den 7 november slår Lynk & Co upp sin pop-up för West Prides räkning. I lokalen kan exempelvis seminarier, workshops, häng med DJ, konstutställning äga rum. Det är bara fantasin som begränsar. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar antalet personer på plats samtidigt.

Läs mer om Lynk & Co här.

 

14 november i Nordstan

På ytan bredvid Åhléns bygger vi upp en scen med inhägnat publikområde. Förutom egenarrangerade programpunkter som artistuppträdande och utdelning av Kaj Heinopriset bjuder vi in dig till att arrangera programpunkter. På scenen passar seminarier, artistframträdanden och andra programpunkter som inte kräver en scen större än 6 x 3 meter. Vi streamar även det som händer på scen live i sociala medier. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar antal personer inom de inhägnade området.

Anmäl programpunkten nedan, senast 9 oktober.

 

ANMÄL PROGRAMPUNKT

For English information on how to register for event on November 7th and 14th , please contact Emma Gunterberg Sachs: emma@westpride.se.

 

Kontaktinformation

Emma Gunterberg Sachs
General Manager
+460725792320
emma@westpride.se

 

Steg 1: Vad är en fobi?

Det är vanligt att en drabbas av en fobi. Vissa utvecklar fobier för saker som egentligen är helt...

DIN TID ÄR NU

West Pride 2021 Inför årets festival har West Pride valt att lyfta Göteborg och den resa staden...