Kommunikatör sökes

med rätt läggning

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-09-8 | Nyheter

Vi söker en kommunikatör som är intresserad av frågor som rör HBTQI och mänskliga rättigheter och har lätt för att hitta rätt ton i kommunikationen samt har en kreativ läggning.

Vi söker dig som är en fena på sociala medier både gällande content och bildspråk. Erfarenhet av Adobes grafiska program Indesign och Photoshop är ett måste. Du ska även kunna utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, i både kortare och längre texter.

Tjänsten har förutom sociala medier ansvar för redaktörskap för West Prides hemsida men även för att vidareutveckla den. Ett informativt nyhetsbrev skickas månatligen ut till West Prides prenumeranter.

West Pride är på gång med att utveckla en webbshop för att sälja profilprodukter vilket också denna tjänsts ansvar innefattar. Detta innebär både upphandling, försäljning och administration av profilprodukter.

Årets viktigaste händelse är förstås West Pride-festivalen och kommunikatören ansvarar för att marknadsföra festivalen med artsister, seminarier och annat programinnehåll. Detta innebär noggrann planering och en kännedom om hur målgruppen lockas till besök.

Förutom att synas i digitala kanaler producerar även West Pride affischer, programtidningar, rapporter, skyltar, flaggor och annat exponeringsmaterial i tryckt format vilket innebär att du ska ha viss kunskap kring detta samt ha kontakt med både reklambyrå och tryckeri.

Du har minst en eftergymnasial utbildning med påbyggnad inom marknadsföring och kommunikation, alternativt några års erfarenhet av kommunikationsarbete.

Som person är du noggrann, driven och kreativ i din läggning. Du tycker att jämlikhet är viktigt att kämpa för. När festivalen närmar sig hettar det ofta till vilket du ser som motivation för att lägga ett extra järn i elden och lösa de utmaningar som uppstår. Du gillar att samarbeta och hjälper dina kollegor när det behövs.

Förutom kommunikativt arbete ingår viss administration, partnerarbete och hjälp med bidragsansökningar.

Tjänsten är placerad i Göteborg och är 100%. Datum för tillträde sätts i samråd med lämplig kandidat.

Stämmer detta in på dig, så hör av dig snarast!

Skicka din ansökan till emma@westpride.se

Om West Pride

Vår vision är en jämlik och inkluderande värld fri från fördomar och diskriminering.

West Pride är en konst- och kulturfestival som skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer och lyfter upp normkritik och HBTQI-personers livssituation. Festivalen riktar sig i första hand till HBTQI-personer i Göteborg och Västra Götaland, men även till en bredare allmänhet nationellt och internationellt.

Vårt syfte är att synliggöra en mångfald av uttryck genom att samordna och arrangera konst och kultur. Vi skapar mötesplatser och arenor för kunskapsfördjupning, samtal, reflektion, attitydförändring och samhällspåverkan. Vår festival kostar inget för besökaren och är öppen för alla som står bakom alla människors lika värde.

Förutom att arrangera en årlig festival arbetar West Pride året runt med att utbilda företag och organisationer i mångfalds- och HBTQI-frågor. West Pride utbildar även lärare och elever i skolor kostnadsfritt, från förskoleklass till och med gymnasiet, inom Västra Götaland. West Pride är en ideell, ickevinstdrivande förening där verksamheten kan bedrivas tack vare bidragsgivare, partner och sponsorer.

 

Kontaktinformation

Emma Gunterberg Sachs
General Manager
+460725792320
emma@westpride.se

 

Steg 1: Vad är en fobi?

Det är vanligt att en drabbas av en fobi. Vissa utvecklar fobier för saker som egentligen är helt...

DIN TID ÄR NU

West Pride 2021 Inför årets festival har West Pride valt att lyfta Göteborg och den resa staden...