Vad är din berättelse?

Var med i West Prides film

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-08-25 | Nyheter

Inför West Pride 2021 vill vi filmatisera och porträttera Göteborg som en välkomnande stad – öppen för vem du än är och vart du än kommer ifrån. Genom att titta tillbaka på staden, och vad som en gång varit vill vi skapa en ökad förståelse för diskrimineringen gentemot oss som identifierar sig som HBTQI+. Både ur ett historiskt och ett nutida perspektiv.

 

Med utgångspunkt i en kortfilm syftar kampanjen till att visa på hur mötet människor emellan kan leda till öppenhet och empati. En brygga mellan hat och kärlek, rädsla och förståelse. Vi vill understryka vikten av att tillsammans bygga ett samhälle där vi alla kan bli inkluderade oavsett vilka vi har varit, är, och kan bli. En stad att vara stolt över.

VI SÖKER DIG

Vi vill skildra en sann berättelse om hur det är /har varit, att växa upp i Göteborg som HBTQI+. West Pride söker därför en person som har växt upp i Göteborg. Någon eller några som vill vara med och bidra med sin egen historia, för en chans att nå ut till en nationell, såväl som internationell publik, och inspirera till verklig förändring. Har du sett staden förändras, har du kanske förändrats med den? Har du burit på fördomar själv, eller har du blivit någon du från början inte trodde att du var? Har du minnen från platser eller möten i staden som förändrade dig? Då vill vi höra från dig.

Senast den 4 september vill vi ha din intresseanmälan.

Kontaktinformation

Emma Gunterberg Sachs

emma@westpride.se

 

DIN TID ÄR NU

West Pride 2021 Inför årets festival har West...