West Pride lanserar digital HBTQ-utbildning

2020-04-30 | Nyheter

West Pride lanserar nu digitala HBTQ-utbildningar! Det innebär att social distansering inte behöver påverka ökad HBTQ-kompetens för privata och offentliga verksamheter.

Samtliga av de utbildningar som West Pride håller för offentlig och privat verksamhet finns nu tillgängliga att genomföra digitalt, både på svenska och engelska. Utbildningarna hålls via Microsoft Teams och leds av West Prides utbildningskoordinator Jo Fridmar, som har en bakgrund som genusvetare och lång erfarenhet som utbildare.

 

Först ut att delta i en digital HBTQ-utbildning var två av West Prides partner, Grey Gothenburg och The Bond Communication Agency, som tillsammans genomgick Grundläggande HBTQ-utbildning. Grey Gothenburgs VD Nicola Stockman säger om utbildningen:

West Pride offers insightful and thorough training into LGBTQ and diversity issues. The core training programme provided our company with great knowledge and the basis for more open discussions about inclusiveness and equality within our teams. The online training is as effective as in-person sessions would be, ensuring that all participants are onboard, have the opportunities to ask questions and to take necessary breaks to digest all.

Utbildning – effektivt inåt och utåt

Att HBTQ-utbilda sin verksamhet ökar inte bara normmedvetenheten och HBTQ-kompetens hos de anställda, det skapar också en mer inkluderande gemenskap internt som lyser igenom till kunderna och gör verksamheten attraktiv. West Prides HBTQ-utbildningar blir ett steg i verksamheters mångfaldsarbete.

 

Läs mer och boka utbildning

Tveka inte att kontakta oss för att boka en utbildning till ditt företag. Kontaktuppgifter till vår utbildningskoordinator finns nedan, du kan också läsa mer om varje utbildning genom att klicka här.

 

KONTAKTINFORMATION

Jo Fridmar, Utbildningskoordinator
Utbildare och ansvarig för HBTQ-utbildningar och HBTQ-diplomering av verksamheter

Tel (+46) 079 006 52 78
e-post jo@westpride.se