covid-19 och festivalen

Vi arbetar framåt 

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

West Pride hoppas på att kunna genomföra festivalen som planerat den 3-7 juni 2020, men beroende på den rådande pandemin är läget osäkert om det är möjligt.

West Prides nya styrelse, som väljs på årsmötet den 31 mars, kommer att fatta beslutet om festivalen kan genomföras eller inte.

Vi arbetar med att ta fram en konsekvensanalys för att se vilka effekter Corona-pandemin får för verksamheten och vi följer myndigheternas restriktioner och riktlinjer noga. Den 3 april, två månader före festivalen, kommer West Pride att meddela sitt beslut och vilka möjligheter vi ser framåt.

Obs. Vi undersöker möjligheten att delta och rösta på årsmötet digitalt. Vi återkommer med information angående teknisk lösning.

Kontaktinformation

Emma Gunterberg Sachs, Verksamhetschef

Tel +46 725 792 320
e-post emma@westpride.se

ARRE! ARRE! TILL WEST PRIDE

Arre! Arre! Spelar på West Prides invigning den 4 juni i Pride Park!

Det Malmö-baserade riot grrrl gang bestående av Anna Palmer, Katja Nielsen, Mattis Årestad och Totta Edlund har precis kammat hem P3 Guld för årets rock/metal med sitt album Tell Me All About Them (2019, PNKSLM Recordings)”. En ny EP är redan inspelad och första singeln “Me and My Fat Ass Friends” släpptes på alla hjärtans dag – en perfekt hyllning till vänskap, kroppen och om att kämpa för sin rätt att få vara sig själv!

Med Arre! Arre! På invigningen den 4 juni garanteras ös!

Bild: Ebba G. Ågren