West Pride lämnar Selma Folkhögskole­förening

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-03-10 | Nyheter, Verksamheten

West Pride var tidigare med i Selma Folkhögskoleförening, men beslutade på sitt styrelsemöte i januari att gå ur föreningen.

West Prides styrelse fattade beslutet att lämna Selma Folkhögskoleförening på sitt senaste styrelsemöte i januari efter noga övervägande. Då Regionstyrelsen lämnade ett negativt besked finns det inget tungt skäl att stanna kvar i föreningen.

Kontaktinformation

Emma Gunterberg Sachs, Verksamhetschef

Tel +46 725 792 320
e-post emma@westpride.se

ARRE! ARRE! TILL WEST PRIDE

Arre! Arre! Spelar på West Prides invigning den 4 juni i Pride Park!

Det Malmö-baserade riot grrrl gang bestående av Anna Palmer, Katja Nielsen, Mattis Årestad och Totta Edlund har precis kammat hem P3 Guld för årets rock/metal med sitt album Tell Me All About Them (2019, PNKSLM Recordings)”. En ny EP är redan inspelad och första singeln “Me and My Fat Ass Friends” släpptes på alla hjärtans dag – en perfekt hyllning till vänskap, kroppen och om att kämpa för sin rätt att få vara sig själv!

Med Arre! Arre! På invigningen den 4 juni garanteras ös!

Bild: Ebba G. Ågren