Dotter till festivalen

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-02-14 | Nyheter

Foto: Jana Sabeth 

Melodifestival-finalisten Dotter spelar på West Prides invigningsgala den 4 juni i Pride Park!

Med låtar som ”Cry”, ”I do” och mellobidraget ”Bulletproof” är Dotter en av Sveriges mest intressanta moderna popartister. Med ”Cry” klättrade Dotter till nummer 1 på iTunes och Top 3 i Spotifylistan ”Viral 50 Sweden”!

Med Dotter lovar vi en kväll utöver det vanliga den 4 juni!

Kontaktinformation

Emma Gunterberg Sachs, Verksamhetschef

Tel +46 725 792 320
e-post emma@westpride.se

Ny styrelse vald

På West Prides årsmöte den 31 mars 2020 valdes en ny styrelse för föreningen.Den 31 mars höll West Pride årsmöte där flera viktiga beslut fattades. Bland annat antogs en ny styrelse och valberedning valdes. West Pride vill tacka de tidigare medlemmarna i styrelse och...

läs mer