Boka tält till Pride Park!

Var med och skapa stämningen

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-02-14 | Festivalen, Nyheter

Foto: Jana Sabeth 

I Pride Park är stämningen hög och pulserande. I parken finns scen med fantastiskt program, god mat och ni – våra kära tältutställare! I år ligger Pride Park i Bältesspännarparken, mitt i Göteborgs hjärta. Tillsammans skapar vi en Pride Park full av aktiviteter, färg och kärlek för besökarna. Vill du och din organisation vara en av våra fantastiska utställare?

Pride Park 2020 kommer vara i Bältespännarparken. Den kommer bestå av restaurang, tältutställare, aktiviteter och en scen. 

På grund av platsbrist gäller först till kvarn för tältstorlek och placering. För att öka chanserna att få just det ni önskar ska ni därför boka så snart som möjligt och noggrant fylla i formuläret.

Anmäl er idag via länken, anmälan stänger 7 april!

Anmäl dig här

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med bekräftelse och mer information!

Läs mer

Pride Park

 

Kontaktinformation

Naida Izic´, festivalkoordinator

Tel +46 725 792 320
e-post naida@westpride.se

ARRE! ARRE! TILL WEST PRIDE

Arre! Arre! Spelar på West Prides invigning den 4 juni i Pride Park!

Det Malmö-baserade riot grrrl gang bestående av Anna Palmer, Katja Nielsen, Mattis Årestad och Totta Edlund har precis kammat hem P3 Guld för årets rock/metal med sitt album Tell Me All About Them (2019, PNKSLM Recordings)”. En ny EP är redan inspelad och första singeln “Me and My Fat Ass Friends” släpptes på alla hjärtans dag – en perfekt hyllning till vänskap, kroppen och om att kämpa för sin rätt att få vara sig själv!

Med Arre! Arre! På invigningen den 4 juni garanteras ös!

Bild: Ebba G. Ågren

read more