Bli volontär på West Pride!

Få minnen och vänner för livet

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-02-14 | Nyheter, Uncategorized

Bli en del av vår stora volontärfamilj!
Med nästan 200 engagerade och drivna volontärer skapar vi tillsammans ett Göteborg för alla, där HBTQI-personers rättigheter är i fokus.

West Pride är en gratis kulturfestival och verkar för en värld fri från fördomar och trakasserier. Vi lyfter upp normkritik och skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer. Den 3-7 juni fyller West Pride Göteborgs gator med 500 regnbågsflaggor och bjuder in till cirka 250 programpunkter för att lyfta HBTQI-personers livssituation.

För att göra detta möjligt behöver vi dig!

Bli en del av vår stora volontärfamilj! Med nästan 200 engagerade och drivna volontärer skapar vi tillsammans ett Göteborg för alla, där HBTQI-personers rättigheter är i fokus. Vi firar våra segrar, vi lär av varandra och vi skapar gemenskap och förändring för framtiden. Som volontär på West Pride får du en HBTQI-utbildning, nya vänner och erfarenheter, ett arbetsintyg samt en goodiebag med överraskningar.

Bli volontär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med bekräftelse och mer information!

Kontaktinformation

Volontärsamordningen

e-post  volontar@westpride.se

Smygpremiär

Kolla in smygpremiären av West Prides kampanjfilm inför årets festival! Det här är en berättelse om sju HBTQI- personer med olika bakgrund och livsberättelser med koppling till Göteborg. En uppmaning till att våga ta plats och att tillsammans bygga en stad att vara...

läs mer