Bli volontär på West Pride!

Få minnen och vänner för livet

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-02-14 | Nyheter, Uncategorized

Bli en del av vår stora volontärfamilj!
Med nästan 200 engagerade och drivna volontärer skapar vi tillsammans ett Göteborg för alla, där HBTQI-personers rättigheter är i fokus.

West Pride är en gratis kulturfestival och verkar för en värld fri från fördomar och trakasserier. Vi lyfter upp normkritik och skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer. Den 3-7 juni fyller West Pride Göteborgs gator med 500 regnbågsflaggor och bjuder in till cirka 250 programpunkter för att lyfta HBTQI-personers livssituation.

För att göra detta möjligt behöver vi dig!

Bli en del av vår stora volontärfamilj! Med nästan 200 engagerade och drivna volontärer skapar vi tillsammans ett Göteborg för alla, där HBTQI-personers rättigheter är i fokus. Vi firar våra segrar, vi lär av varandra och vi skapar gemenskap och förändring för framtiden. Som volontär på West Pride får du en HBTQI-utbildning, nya vänner och erfarenheter, ett arbetsintyg samt en goodiebag med överraskningar.

Bli volontär

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med bekräftelse och mer information!

Kontaktinformation

Volontärsamordningen

e-post  volontar@westpride.se

Steg 1: Vad är en fobi?

Det är vanligt att en drabbas av en fobi. Vissa utvecklar fobier för saker som egentligen är helt ofarliga, som svenska spindlar, att åka hiss eller att prata med en homo-, bi- eller transperson. Det går att utveckla fobier för precis vad som helst! Kognitiv...

läs mer

DIN TID ÄR NU

West Pride 2021 Inför årets festival har West Pride valt att lyfta Göteborg och den resa staden har gjort – från att ha varit känd som en bögknackarstad till att bli Sveriges mest HBTQI-vänliga stad. I kampanjfilmen får vi följa sju HBTQI-personer med olika bakgrunder...

läs mer

Steg 1: Vad är en fobi?

Det är vanligt att en drabbas av en fobi. Vissa utvecklar fobier för saker som egentligen är helt ofarliga, som svenska spindlar, att åka hiss eller...

läs mer