90-konto och Giva Sverige

Enklare att stötta west pride

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-01-20 | Nyheter, Verksamheten

Foto: Jana Sabeth 

Organisationer med 90-konto måste leva upp till följande krav:

Klart syfte
Organisationen måste kunna redovisa ett tydligt ändamål för insamlingen.

Låga kostnader
Pengarna ska gå till ändamålet. Inte mer än 25 procent av de insamlade medlen får gå till administration.

Ekonomisk kompetens
Ledamöter i styrelsen ska vara ekonomiskt kunniga och får inte ha betalningsanmärkningar. Årlig kontroll. Organisationen måste varje år skicka in räkenskapshandlingar till Svensk Insamlingskontroll, som granskar och följer upp att insamlade medel används på rätt sätt.

 West Prides 90-konto: BG 900-68 26

Kontaktinformation

Emma Gunterberg Sachs, Verksamhetschef

Tel +46 725 792 320
e-post emma@westpride.se

ARRE! ARRE! TILL WEST PRIDE

Arre! Arre! Spelar på West Prides invigning den 4 juni i Pride Park!

Det Malmö-baserade riot grrrl gang bestående av Anna Palmer, Katja Nielsen, Mattis Årestad och Totta Edlund har precis kammat hem P3 Guld för årets rock/metal med sitt album Tell Me All About Them (2019, PNKSLM Recordings)”. En ny EP är redan inspelad och första singeln “Me and My Fat Ass Friends” släpptes på alla hjärtans dag – en perfekt hyllning till vänskap, kroppen och om att kämpa för sin rätt att få vara sig själv!

Med Arre! Arre! På invigningen den 4 juni garanteras ös!

Bild: Ebba G. Ågren

read more

Bli volontär på West Pride!

“West Pride är en gratis kulturfestival och verkar för en värld fri från fördomar och trakasserier. Vi lyfter upp normkritik och skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer. Den 3-7 juni fyller West Pride Göteborgs gator med 500 regnbågsflaggor och bjuder in till cirka 250 programpunkter för att lyfta HBTQI-personers livssituation.

För att göra detta möjligt behöver vi dig!

Bli en del av vår stora volontärfamilj! Med nästan 200 engagerade och drivna volontärer skapar vi tillsammans ett Göteborg för alla, där HBTQI-personers rättigheter är i fokus. Vi firar våra segrar, vi lär av varandra och vi skapar gemenskap och förändring för framtiden.Som volontär på West Pride får du en HBTQI-utbildning, nya vänner och erfarenheter, ett arbetsintyg samt en goodiebag med överraskningar.

read more

Boka tält till Pride Park!

I Pride Park är stämningen hög och pulserande. I parken finns scen med fantastiskt program, god mat och ni – våra kära tältutställare! I år ligger Pride Park i Bältesspännarparken, mitt i Göteborgs hjärta. Tillsammans skapar vi en Pride Park full av aktiviteter, färg och kärlek för besökarna. Vill du och din organisation vara en av våra fantastiska utställare? Anmäl dig via länken nedan!https://westpride.wufoo.com/forms/zy5wafe1u4qjvi/

read more