Föreslå personer till West Prides styrelse!

  • Facebook
  • Twitter
  • Utskriftsvänlig Sida
  • LinkedIn

2020-01-09 | Nyheter

Vi söker engagerade människor som vill vara med oss på West Pride och skapa en jämlik värld fri från fördomar och diskriminering.

Brinner du för HBTQ+-frågor och kanske har tidigare föreningserfarenhet? Gillar du att tänka strategiskt och långsiktigt? Vill du vara med och leda föreningen bakom Sveriges näst största pridefestival? Eller känner du någon som passar in på beskrivningen?

Om svaret är JA så nominera för att sitta i styrelsen! Du kan föreslå både dig själv eller någon annan. Nominerar gör du genom att skicka ett mail till valberedning@westpride.se , där du ger en kort motivering för nomineringen, kontaktuppgifter till den nominerade och i ämnesraden skriver “Nominering styrelse”. Vi behöver dina förslag senast fredagen den 31 januari klockan 23:59.

Den nya styrelsen antas sedan på West Prides årsmöte den 31 mars som pågår från klockan 17.00-19.00. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kärlek, West Prides Valberedning

Kontaktinformation

Valberedningen


e-post valberedningen@westpride.se

Ny styrelse vald

På West Prides årsmöte den 31 mars 2020 valdes en ny styrelse för föreningen.Den 31 mars höll West Pride årsmöte där flera viktiga beslut fattades. Bland annat antogs en ny styrelse och valberedning valdes. West Pride vill tacka de tidigare medlemmarna i styrelse och...

läs mer