– Det är makt att vara bland likasinnade, ropade Bianca Kronlöf, en tredjedel av Familjen Kaos innan de körde igång showen med låten Vi står tillsammans.

Familjen Kaos, bestående av Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén fick hela publiken att gunga när de intog scenen igår kväll i Pride Park. De är kända för bland annat SVT-serien Full Patte och föreställningen De redan frälsta som de turnerade med 2018. Kvällens konferencier introducerade deras show för publiken genom att fråga “Är ni redo för lite feministiskt kaos tillsammans?” varpå ett rungande “ja!” kom från publiken.

Föreställningen var minst sagt färgglad och sprakande och innehöll en låt om kärleksrelationen mellan Tiffany och hennes telefon, som visade upp inte mindre än nio tonartsförändringar! Biancas karaktär snubben sjöng om att du faktiskt är snygg utan smink, om du är snygg utan smink, vill säga. Men föreställningen hade också stundtals en seriösare och ilsknare ton.

– Klassklyftorna idag är större än de var på 30-talet. Kampen är så mycket lättare om vi tar den tillsammans, sa Tiffany från scenen.

Familjen Kaos drog till sig en stor och kärleksfull publik och Bianca uppmanade alla att sjunga med så det hördes över hela Göteborg under det som skulle varit deras sista låt, hiten Pulla. Gruppen tackade för sig men publiken hade inte fått nog. Konferencieren fick gå av scen och Familjen Kaos välkomnades upp en gång till och framförde låten Så många ställen.

Text: Janina Andersson Stridh