På lördag den 15 juni när Pride Parade har anlänt till Pride Park i Bältespännarparken är det dags för svängig, glad och peppig queer allsång under ledning av Malmöartisten Zlata med liveband. På scen även kvällens konferencier Yolanda Bohm och årets paradtalare. Dessutom kommer Zlata bjuda på några av sina egna låtar och nya singeln – Strong enough.  

Zlata är Malmöartisten och låtskrivaren som klär vardagens glädje och sorg i toner och ord och tar med publiken på en melodisk och medryckande resa. Zlata framför musik som är varm och hjärtlig och som berör såväl stora som små.

Med svängiga och budskapsrika låtar har hon fått publiken att både sjunga och gunga med då hon dirigerat West Prides Queera allsång i flera år. I år kommer hon igen tillsammans med duktiga musiker från Skåne som tillsammans skapar en otroligt härlig stämning och får publiken att dansa och sjunga med och sätter West Prides queera allsång på världskartan!