Lördagen den 15 juni intar Beatrice Eli scenen i Pride Park i Bältespännarparken. 

Popdivan Beatrice Eli intog Dramaten med performancekonserten Showgirl i december. Nu följs succékvällen upp.  

Beatrice Eli – Showgirl tar avstamp i showgirl-kulturen med extravagans på scen. Vi får höra både redan släppta låtar och helt ny musik, ackompanjerad av glitter och överraskningar – allt för att skapa en magisk show där varken artist eller publik uppmanas att hålla tillbaka. En show där ljus, kostym och dans smyckar Beatrice Elis musik.  

Beatrice Eli– Showgirl är inte bara en konsert utan också en berättelse. En berättelse som slår tillbaka på tvivlet du känner när du blir förminskad, om drivet att fortsätta framåt, om skörheten och skönheten i den. 

Beatrice Eli tog hela landet med storm 2014 med sitt debutalbum Die Another Day. Albumet blev kritikerrosat i både svensk och internationell press, erövrade förstaplatsen på Itunes svenska albumlista och året därpå blev Beatrice utsedd till ”Årets Pop” på P3 Guld. Hon har också fått stipendium från Svenska Musikförläggarföreningen (2014) samt erhållit pris för ”Bästa Nykomling” från Dagens Nyheters Kulturpris under kategorin ”Musik” 2015.