Skapa din egen pride fjäril på ny kampanjsajt – my Pride colors
Många vet inte att den ikoniska pride-flaggan är en av många flaggor, kopplade till pride. Olika sexuella läggningar och könsidentiteter inom pride har egna flaggor. Dessa flaggor och fjärilen, en symbol inom priderörelsen som står för transformation och att komma ut, att vara sitt rätta jag, det är något som designbyrån North Kingdom tillsammans med designbyrån Bold och EuroPride 2018 tagit till vara på. Resultatet? My Pride Colors.

My Pride Colors är en webbsida som lanseras idag, fredag 27 juli, där vem som helst som stödjer Pride kan välja en flagga som förvandlas till en fjäril. Du kan dela din fjäril i sociala medier och på så sätt visa ditt stöd. Självklart behövde du inte dela den – alla fjärilar samlas anonymt på hemsidan i ett gemensamt kalejdoskop.

Visa ditt stöd på www.mypridecolors.com