Maja Francis som presenteras av Way Out West spelar i EuroPride Park fredagen den 17 augusti kl 22:15

Med storslagna melodier har Maja Francis sedan debuten 2015 målat upp en värld av neonfärgade syntar, bombastiska trummor och himlastormande känslor. Genombrottssingeln ”Last Days Of Dancing” presenterade en ny och självklar leverantör av glittrande pop med känslorna utanpå – något som cementerades ytterligare på det efterföljande Veronica Maggio-samarbetet ”Space Invades My Mind”. Året avslutade Maja med två helt utsålda gemensamma konserter tillsammans med First Aid Kit, Seinabo Sey och Amanda Bergman.
Med debut-EP:n ”Come Companion” omfamnades Maja av både svensk och internationell press och sida vid sida med att spela på Nordens största festivaler prydde hon omslag på NYLON Magazine, ELLE och DI Weekend. Under våren släppte Maja en cover av ”Kids In Love”, låten som i höstas släpptes i sin originalversion på Kygos senaste album på vilken Maja Francis också gästar. 
Med nyss släppta EP:n “Cry Baby (Pt. 1)” är Maja återigen redo att erövra det svenska popuniversumet.