Nu är årets program för EuroPride i Stockholm och Göteborg äntligen släppt. Det blir totalt 15 dagar med drygt 800 programpunkter. Allt från kända artister på våra scener till viktiga seminarier och workshops i våra EuroPride Houses.

Hela programmet hittar du på europride2018.com

Ett axplock ur programmet i Stockholm
Invignings gala med Pia Sundhage och Anja Pärson, Schlagerkvällen med Eleni Foureira och tidigare Eurovision deltagare som Kati Wolf och Lindsay Dracass, P2’s Opera Sing-a-long med Rickard Söderberg, Lovers of Valdaro, Medborgarbandet, Conchita, Arrhult, ionnale, Bland drakar och dragqueens och Stand up med Pernilla Hammargren, Hannes Pettersson, James Lorien MacDonald och Moa Svan. Folkets Juristbyrå ger varje dag gratis juridisk rådgivning. I Kinkykvarteret och på Regnbågsscenen hålls varje dag parken är öppen stand-up, prova-på-sessions och livemusik.

Ett axplock ur programmet i Göteborg
Drag- och burlesque gala med bland annat Jinkx Monsoon, Silvana Imam, Rainbow Riots, Boy George och Culture Club, Wiktoria, Stand up med bland annat; Petrina Solange, Bianca Kronlöf och Emma Knyckare, Norwood, Christina Kjellsson, Maja Francis, Mashrou’ Leila, Loreen, Panetoz, Hellmans Drengar & Dismissed, Bananarama. Dessutom kommer NRJ in the Park till Götaplatsen med bland annat Sabina Ddumba, Molly Sandén och Darin.

Kontakt EuroPride 2018 Stockholm
Alf Kjeller
+46 70 572 09 90

Kontakt EuroPride 2018 Göteborg
Emma Gunterberg Sachs
+46 72 579 23 20