Torsdagen den 16 augusti står Divine på stora scenen i EuroPride Park på Kungstorget i Göteborg.

De tre klassiskt skolade sopranerna Caroline Gentele, Gabriella Lambert-Olsson och Karin Nybom har sjungit sig in i mångas hjärtan genom medverkan i bl a Allsång på Skansen, TV-programmet Go’ kväll, på utomhusarenan Dalhalla, på Nobelfesten, Polarpriset, Stockholm Pride, Oslo-Operan, i Berwaldhallen, i kyrkor och i ett fårhus utanför Umeå! De har rest över hela världen och framträtt i USA, Kina och Indien. Deras önskan är att sprida opera till alla på ett lättsamt och humoristiskt sätt, och få bort ”finkultur-stämpeln”. 

Divine har under de senaste åren i Sverige sjungit med tex Radiosymfonikerna, DalaSinfoniettan, Drottningholms Barockensemble, Norrköpings Symfoniorkester, Rebaroque m.fl, samt spelat in en julskiva med Malmö Symfoniorkester. 2017 släpptes deras tredje skiva; ”Näktergalarna”. 

I föreställningen A Divine Taste of Opera sprider de operans magiska toner och klassisk musik på sitt eget alldeles speciella sätt då de friskt blandar opera, operett, visor och populärmusik – kryddat med sångerskornas humor, värme och roliga anekdoter från deras egna upplevelser och möten efter alla år på scenens tiljor! 

Divine framträder både med orkestrar eller förinspelade orkesterbakgrunder eller med piano. Deras unika koncept efterfrågas och uppskattas såväl på events, på kulturhus och på sommarscener.