Torsdag 2 augusti är lika med P2 Opera sing-a-long i EuroPride Park i Stockholm. Rickard Söderberg med Anne Sofie von Otter, Iréne Theorin, Karolina Andersson tillsammans med kapellmästare Majsan Dahling och Prideorkestern, bjuder in till allsång med hisnande arior, djupa basgångar och tonartshöjningar i aldrig tidigare hörda versioner.

För fjärde året bjuder P2 Sveriges Radio och Stockholm Pride på opera sing-a-long, med ännu mer allsång och flera hisnande arior att sjunga med i. Festivalbesökarna kan se fram emot klassiska operahits, italienska mästerverk och en Valkyriaritt som hörs ända bort till Wagners Valhalla.

”P2 Opera-Sing-A-long på Pride är en av mina höjdpunkter under sommaren, och att dessutom får göra det med dessa världsstjärnor är nästan mer än en liten operabög som jag kan ta in. Jag både längtar och bävar inför det ultimata mötet mellan världens två största faghags: Valkyrian Brünhilde och Nattens Drottning. Musik blir inte mer Pride än så”, säger Rickard Söderberg.