Leo.B styr som vanligt timmen med järnhand, och det utlovas drugor, klackrace och gästartisterna The Magnettes samt Rednex-Annika Ljungberg. 

Årets dragqueens är  Miss Toby, Henrik Johansson, Linus Mauritz, Sweet Cassie & Women Up, Belinda,Queen T, Lucky Slut Bonita, The Swedish Open och Miss Petersson a la carte samt medhjälparna Marcus, Linus, Mårten och Tim. 

– Det blir extra allt international style, klack race, stage diving samt en och annan överraskning. Glöm inte bort att rösta på Miss EuroPride som koras på lördagen. som vanligt är det full rulle kanelbulle, hälsar Leo.B

Anmälningar till klack racet kan göras till  leo.berglund@stockholmpride.org  och som vanligt så är det publiken som är enhälliga domare. Miss EuroPride går att rösta på under fredagen via en brevlåda i Pride Park, och kröningen sker under lördagen av ingen mindre än Christer Lindarw med entourage.