En av EuroPride 2018 glittrande höjdpunkter är den extravaganta
Drag- & Burlesquegalan, full av queer fierceness, lösögonfransar, performance art och glamourösa akter. Här blandas queer kamp och normbrytande budskap med fabulösa uppträdanden. Möt drag queens, drag kings, boylesque, burlesque,
akrobatik och dessutom den världsberömda vinnaren av RuPaul’s Drag Race säsong 5 – Jinkx Monsoon! Vi lovar ett färgsprakande artisteri och en stark hbtq-gemenskap över alla gränser.

Fredagen den 17 augusti äger årets Drag- & Burlesqugala rum i EuroPride Park på Kungstorget i Göteborg. Förbered dig på en spektakulär show ut över det vanliga! På scen uppträder RuPaul’s Drag Race vinnaren Jinkx Monsoon, Lou Henry Hoover, Admira Thunderpussy, Fräulein Frauke, Emma Hei Rim Andersson, Ivoncita, Madame Heinz, Soa de Muse och avgångsstudenter från Performing Arts School.