EuroPride 2018 presenterar en stand-up kväll med Petrina Solange, Josefin Johansson, Emma Knyckare, Ami Hallberg Pauli och Bianca Kronlöf. Tisdag 14 augusti fyller vi EuroPride Park på Kungstorget med skratt och fest när en stand-up afton drar igång utan dess like! Värm upp smilbanden och veva igång magstödet och förbered dig på en humoristisk katarsis du sent ska glömma! 

På scen:

Emma Knyckare har ståuppat sedan 2009 och uppträder ofta på olika klubbar runt om i landet. Hon har även deltagit i standup-turnén “Badjävlar” och har nu under våren varit på Europaturné och ståuppat i bl.a. Spanien, Tyskland och England.

Josefin Johansson utsedd till Årets kvinnliga komiker 2017 tillika På Spåret-vinnare 2018 – är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja.

Ami Hallberg Pauli är den roliga komikern med den skarpa tungan. En trygg och varm komiker som brinner för jämställdhet. Hon gästar regelbundet de stora klubbarna i landet och har nyss utkommit med den första, svenska “Stand up-handboken – konsten att göra livet lite roligare”.  

Petrina Solange är Sveriges absolut roligaste komiker som får alla att skratta åt totalt avskyvärda saker (Hon får alla att skratta åt helt obetydliga saker också men det är ju ingen konst). Ingen har någonsin inte skrattat sig hes när de sett henne köra standup. Petrina vann pris som årets kvinnliga komiker 2015 men det har egentligen ingen betydelse vad en liten jury tycker. Publiken tycker jämt att hon är bäst. För det är hon.

Bianca Kronlöf är känd för sin satiriska humor i gestaltningen av samhälleliga orättvisor, feminism och annat som engagerar henne. Du har säkert sett henne i den satiriska, feministiska humorserien ”Full patte” som hon både skapat och spelar i, eller som Snubben som säger som det är på Youtube.