EuroPride presenterar stolt  Norwood som onsdagen den 15 audusti spelar på stora scenen i EuroPride Park!

Norwood är en av de hetaste nya popartisterna i världen och kan hittas på scenerna som har en förmåga att upptäcka stor talang. Denna amerikanska mångsidiga sångare, låtskrivare, musiker, dansare och skådespelare jämförs ofta med Justin Timberlake, Michael Jackson och David Bowie. Blott 27 år gammal är hans fenomenala röst och scennärvaro långt bortom hans år.

Förra året representerade den internationella konstnären USA vid avslutningsceremonin av World Pride Madrid 2017 och uppträdde för en publik på 3 miljoner. I maj 2018 återvände Norwood till Europa för “Tour de Fierce” en fyra månaders exklusiv turné i 5 länder för att främja kärlek och jämlikhet runt om i världen. Han är mycket hedrad att uppträda på EuroPride 2018 Göteborg som sista stopp på denna turné.    

“Framtiden kommer att vara annorlunda! Jag tänker på en framtid där människor i alla länder är fria att vara vem de är och älskar vilka de älskar “, säger Norwood. När Norwood inte är på scenen donerar han sin tid och talang till välgörenhetsorganisationer som erbjuder krishantering och förebyggande av självmord till hbtq-ungdomar.

www.norwood-music.com