Silvana Imam intar den stora scenen på Götaplatsen den 16 augusti för en oförglömlig konsert som är gratis och öppen för alla.

När du ser Silvana är det dina kamper, din bakgrund, din kärlek du möter. Silvana Imam är din röst, dina knutna nävar. Dina fötter som tar dig framåt, bort och tillbaka. Och du är Silvana, hennes röst är din.

Hennes progressiva beats och raka texter har trollbundit musiksverige med sin tydlighet och brännande aktualitet. Silvana turnerade under sommaren 2015 i hela sex länder med sin “Jag är Naturkraft”-turné. Denna turné tog henne bland annat till Paris och New York. Senaste albumet ”Naturkraft” släpptes 2016. Silvana vann ”Årets Textförfattare” på Musikförläggarnas Pris 2015 och fick Grammis för ”Årets Artist” och “Årets Live” 2016.

Nu är Silvana aktuell med de nya singlarna “Fri” och “Bulletproof Baby” samt filmen Silvana – väck mig när ni vaknat, som släpptes i september på biografer i hela landet. I mars släpps en unik foto- och textbok, ”Silvana” och under sommaren släpps hennes senaste album, ”Helig moder”.