Boy George och Culture Club till EuroPride 2018 i Göteborg

Den 18 augusti uppträder Boy George och Culture Club på Götaplatsen som ett crescendo på EuroPride-veckan i Göteborg. En sällan skådad folkfest i regnbågens färger kommer att fylla staden. Konserten är gratis och öppen för alla. 

”Det känns fantastiskt att komma tillbaka till Sverige och speciellt Göteborg för att vara en del av EuroPride 2018. Vi har satt samman en show fylld med hits och minnen som vi vet kommer att bli sommarens bästa utekväll.” säger Boy George.

Grammy-vinnaren, Boy George och Culture Club har sålt mer än 50 miljoner skivor med hits som “Do You Really Want to Hurt Me,” “Karma Chameleon,” and “I’ll Tumble 4 Ya” sedan bandet grundades 1981.

Frontar gruppen gör brittiska singer/songwriter Boy George som är känd som en av musikvärldens mest ikoniska artister. George belönades 2015 med “Novello lifetime achievement award” för sina insatser inom musikindustrin.

Deras senaste framträdanden har rosats med fantastiska recensioner:
Culture Club is….”a true show band, with a master at it’s center. If you like to go out, if you like to feel good, if you like to be transported by music, if you are in search of authenticity in a land inundated by fake, …..then this is your gig!”      

– critic Bob Lefsetz (review of show at The Greek Theatre)

EuroPride 2018
Stockholm 27 juli – 5 augusti
Göteborg 14 augusti  – 19 augusti

I år arrangerar West Pride och Stockholm Pride EuroPride 2018 tillsammans under parollen:
TWO CITIES, ONE COUNTRY – FOR A UNITED EUROPE, OPEN TO THE WORLD 

EuroPride 2018 i Göteborg äger rum i samarbete med och samtidigt som Göteborgs Kulturkalas, 14-19 augusti. 

PRESSKONTAKT
Emma Gunterberg Sachs
+46 725 79 23 20
emma@westpride.se