EuroPride 2018 i Göteborg äger rum samtidigt som Göteborgs Kulturkalas, 14-19 augusti. Förutom vår EuroPride Park (Regnbågsparken) som ligger på Kungstorget och vårt EuroPride House (Regnbågskvarteret) som ligger i lokaler runt Götaplatsen kommer vi att dyka upp på Kulturkalasets scener med bland annat stora akter på Götaplatsen och familjeaktiviteter i Trädgårdsföreningen. På Kulturkalasets scener kommer du att hitta fler programpunkter med hbtq-koppling i år än tidigare år.

Hela centrala staden kommer att vibrera i regnbågsfärger och EuroPride-utsmyckning. Programtidningen görs i samarbete med Kulturkalaset och kommer att från ena hållet vara framsida för EuroPride i Göteborg och på andra sida vara framsida för Kulturkalaset. Samarbetet med Kulturkalaset ger oss möjlighet att göra ett större avtryck i Göteborg och få tillgång till större scener samtidigt som vi når ut med vårt budskap bredare och förhoppningsvis i hela Europa. För denna möjlighet klappar även vårt hjärta lite extra för Göteborgs Kulturkalas.