[Stängd] Vill du vara med och påverka West Pride – HBTQ-Festivalen i Göteborg, Västra Götalands största och Sveriges näst största pridefestival?

Är du engagerad och brinner för hbtq-personers villkor och rättigheter? Tycker du om att arbeta i en styrelse? Är du en person som har lätt för att samarbeta och även avsätta tid till ett styrelseuppdrag? Då är du den vi söker!

Styrelsen leder West Prides strategiska arbete och fattar beslut om festivalens verksamhet. Styrelsen är övergripande ansvarig för såväl verksamhet, personal som ekonomi. Det operativa arbetet görs av festivalens personal och platschefer. 

2018 arrangerar West Pride tillsammans med Stockholm Pride Europride. Styrelsen arbetar strategiskt med detta och bidrar till den övergripande verksamheten utifrån sina kunskaper och kompetenser.

På West Prides årsmöte den 29:e november ska en ny styrelse väljas. Vi söker personer med god förankring i hbtq-samhället och med tidigare erfarenhet av styrelsearbete eller motsvarande. West Pride är en ideell förening och därför är det viktigt att du är engagerad och känner att du kan åta dig uppgifter i styrelsens arbete.

Styrelsens sammansättning skall spegla hbtq-samhällets mångfald, så vi i valberedningen är glada för nomineringar som motsvarar detta.

Är du själv intresserad, eller känner till någon som vore lämplig, fyll i/be den du nominerar att fylla i följande intresseanmälan senast den 25 oktober. Här är intresseanmälan ›› https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKyyKXzoz1Uriyi8OAkZCN4lCTgqXl5F59Q3EACgxFY6Sx1Q/viewform?c=0&w=1

Har du frågor får du gärna kontakta oss via e-post: valberedningen@westpride.se

Med vänliga hälsningar,
West Prides Valberedning