På föreningens årsmöte den 28 november utsågs en ny ordförande och ledamot samt nya ersättare i West Prides styrelse. De nyvalda är Laila Poulsen, ordförande, Tasso Stafilidis, ledamot samt Tanya Charif, Liana Sjölund, Marcus Gustavsson och Kaj Heino som ersättare. 

Hela styrelsen för West Pride ser nu ut såhär:

Laila Poulsen, ordförande
Lars Gårdfelt, vice ordförande
Maria Jönsson, ledamot
Tasso Stafilidis, ledamot
Cizzi Grönkvist, ledamot

Ersättare
Kaj Heino
Liana Sjölund
Tanya Charif
Marcus Gustavsson

Vid sitt konstituerande möte kommer styrelsen att utse ytterligare vice ordförande samt andra ansvarsområden.

Verksamhetschefen Tasso Stafilidis avslutar sin tjänst på West Pride efter fyra år och går nu över till 100{219f93519b5e23da9507244ee7d92192aa3c089cd3a38bbab82ddd9e17ea955b} som verksamhetsansvarig för Göteborgs kulturkalas fr. o. m. den 1 december.

– Det har varit fyra spännande år fyllda av både glädje, svett och tårar. Jag är mycket nöjd med West Prides utveckling och alla fantastiska upplevelser och minnen som jag kommer att bära med mig. Erfarenheterna är många och det unika arbete som festivalen bedriver i hela regionen samt utbildningen av samarbetspartners är ett oerhört lyckat koncept, säger Tasso Stafilidis

– Jag känner mig mycket trygg över att lämna över ansvaret till festivalens verksamhetskoordinatorer Jenny Gustafsson, Therese Oskarsson och Thomas Johnsson som kommer att göra ett fantastiskt jobb ihop med alla platschefer och volontärer. Jag arbetar givetvis vidare med festivalen men nu som ledamot i styrelsen, avslutar Tasso Stafilidis.