Programanmälan till West Pride 2017

Vad roligt att ni vill anmäla en programpunkt till West Pride 2017! För att festivalprogrammet ska bli så bra som möjligt, vill vi att ni läser igenom följande information noggrant.

Nytt för i år!
• Regnbågsparaden äger rum under lördagen, vilket innebär att Regnbågskvarteret är aktivt ons-fre samt under söndagen.
• West Pride fokuserar i år på att ge ett brett utbud av programpunkter för hbtq-personer i alla åldrar. Allt från ung till senior. 
• På söndagen 11 juni vill vi även erbjuda programpunkter särskilt för barn och regnbågsfamiljer och alla andra stolta föräldar/anhöriga! 

2017 kommer vi att fortsätta satsa på kvalitet framför kvantitet, med ett sammanhållet Regnbågskvarter runt Götaplatsen. Antalet lokaler här är dock begränsat, och om det kommer in fler programpunktsanmälningar än vad som får plats kommer vi prioritera programpunkter som uppfyller våra önskemål nedan. Vi tror att detta kommer att gynna både våra besökare och er arrangörer. 

Din programpunkt ...
• ... måste ha en koppling till HBTQ.
• ... bör ha en koppling till konst och/eller kultur eller på annat sätt passa in i West Prides festival.
• ... får inte ha genomförts i exakt samma form under West Pride 2015 eller West Pride 2016. 

Antal programpunkter
Vi vill helst inte att någon arrangör anmäler fler än 5 programpunkter. Kvalitet framför kvantitet. Fundera gärna på om ni kan samarbeta med någon annan arrangör som ni tror planerar en programpunkt kring samma ämne. 

Språk
Fundera gärna på om programpunkten kan genomföras på annat språk än svenska. 2017 vill vi ha fler programpunkter på fler språk för att öka tillgängligheten för våra besökare som inte pratar svenska. Om er programpunkt hålls på ett annat språk än svenska vill vi även att ni fyller i rubrik och beskrivning på det språket. 

Sista dag att anmäla programpunkt är 28 februari 2017 

ANMÄLAN ÄR STÄNGD FÖR I ÅR!

Frågor? Hör av er till Jenny Gustafsson på jenny@westpride.se

For English information on how to register for the festival programme, please contact Jenny Gustafsson, jenny@westpride.se

 

Info till dig som önskar lokal för din programpunkt

• Programpunkten bör vara 45 minuter för att passa in i vår schemaläggning. Detta för att besökarna ska hinna gå mellan olika programpunkter. Om mer tid behövs, bör programpunkten vara 90 minuter, det vill säga 2 x 45 min.
• Det är viktigt att du fyller i noggrant kring önskemål kring teknik då detta är en avgörande faktor för vilken lokal programpunkten schemaläggs i. 
• Alla programpunkter som West Pride ordnar lokal till måste vara kostnadsfria för besökare.
 

Info till dig som har egen lokal för din programpunkt

• Programpunkter som inte ingår i Regnbågskvarteret kommer självklart att finnas med i programmet, men under egen rubrik ("West Pride på stan" eller liknande).
• Vi vill att West Prides programpunkter ska vara tillgängliga för alla. Lokaler "på stan" som inte är det kommer att anges tydligt i programbladet. ​